لینک دانلود البوم های موسیقی

به اشتراک گذاشتن لینک دانلود آلبوم های موسیقی

Re: لینک دانلود البوم های موسیقی

پستتوسط arash60 در يکشنبه 15 دی 1387, 1:44 pm

مثل اینکه این قسمت حسابی داره جون می گیره . و این خیلی عالی هست . چون هر روز ممکنه توی زندگی ادم یه معجزه رخ بده و اونم گوش کردن به یه آهنگ فوق العاده است که دوستان لینکش رو می گذارند.

نمی دونم تا حالا از گروه eloy چیزی شنیدید یا نه. اما یه گروه خیلی خاص هست . که من تا بحال هیچ چیز تصویری ازشون ندیدم . گویا هرگز هیچ تصویری ازشون پخش نشده.
پروگرسیو راک و اسپیس راک هست . یعنی همون سبک کاری که پینک یا کمل دارند . با این تفاوت که فضا سازی های eloy سیاه تر و انتزاعی تر هست .
یکی از معروف ترین البوم های این گروه ocean هست . این آلبوم هم آلبوم خاصی هست و نمی شه هر موقعی اونرو گوش کرد . اما واقعا اثر شاهکاریه. اگر گروه های راکی که فضا سازی می کنند رو دوست دارید به احتمال زیاد از این آلبوم خوشتون میاد .

فرمت : mp3 128 kb/s
حجم : 40 mb
سبک : Progressive rock & Space rock
نام البوم : ocean
سال انتشار : 1977
پسورد : johnas
کد: انتخاب همه
http://rapidshare.com/files/130908627/3loY_77_0c34n.rar
آخرين ويرايش توسط arash60 on دوشنبه 16 دی 1387, 11:51 am, ويرايش شده در 2.
arash60

تاريخ عضويت: يکشنبه 8 دی 1387, 2:20 am

پستتوسط Amir Hossein در يکشنبه 15 دی 1387, 2:17 pm

جدا داره جالب میشه
منم فکر نمیکردم اینقدر خوب جواب بده
مرسی از دوستان
Amir Hossein

تاريخ عضويت: جمعه 8 شهریور 1387, 3:53 pm

پستتوسط arash60 در يکشنبه 15 دی 1387, 8:51 pm

راستی ost ، هوانگ جین ئی که توی صفحه دوم امیر لینک داد . یادش رفت پسورد رو بگذاره. اگر دانلودش کردید پسوردش هست : dramafreak
arash60

پستتوسط Amir Hossein در دوشنبه 16 دی 1387, 5:35 am

آرش جان اون لینک eloy رو دانلود کردم اما فایل rar موقع extrct خطا داد
چکارش کنیم؟
Amir Hossein

پستتوسط snake_pianist در دوشنبه 16 دی 1387, 6:42 am

جناب امیرحسین شما ممکنه ، دو تا مشکل داشته باشین برای باز کردن یه فایل rar ، اول اینکه اگه برای باز کردنش از win rar ایتفاده میکنین ، برنامه 7zip رو دانلود کنید و با اون فایل رو باز کنین ، معمولا win rar اینچنین مشکلاتی رو داره ، اگر با برنامه 7-zip نتونستید فایل رو باز کنین ، اینجا مشکل از فایل دانلود شده هست ، بعضا شما فایلی رو از اینترنت دانلود می کنید ولی ممکنه اون فایل بد دانلود شده باشه اگه اشتباه نکرده باشم بهش میگن pocket lose ، یعنی اینکه فایل در ظاهر درست دانلود شده ولی در باطن خرابه ! اینم بر میگرده به اینکه شما از چه نرم افزار مدیریت ئانلودی استفاده میکنید ، من بهتون IDM , flashGet رو پیشنهاد میکنم که IDM ، نرم افزار بهتری هست ، لینک دانلودشونم پایین میزارم :

7zip رو از صفحه زیر بگیرین :

http://www.7-zip.org/

IDM : از صفحه زیر

http://www.p30download.com/archives/internet/download_manager/download_internet_download_manager_full_patch/

flash Get از صفحه زیر :

http://www.p30download.com/archives/internet/download_manager/download_flashget_final/
snake_pianist

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 آبان 1387, 12:53 pm

پستتوسط Amir Hossein در دوشنبه 16 دی 1387, 8:48 am

مرسی الان 7zip رو نصب میکنم
نصب شد اما خطای پسورد میده
Amir Hossein

پستتوسط arash60 در دوشنبه 16 دی 1387, 11:48 am

این اشکال بر می گرده به من .
من چون خودم آلبوم eloy رو دارم دانلودش نکردم و به این مسئله توجه نکردم که پسورد داره . می گردم امیدوارم پسورد رو پیدا کنم و بگذارم .
اگر نتونستم پسورد رو پیدا کنم پیشا پشی از همه دوستانی که اون فایل رو دانلود کردند معذرت می خواهم.
arash60

پستتوسط arash60 در دوشنبه 16 دی 1387, 11:50 am

ظاهرا پسورد هست : johnas
تست کنید اگه اشتباه بود به من بگید

در ضمن حالا که دانلودش کردید اینو بگم . که انتظار نداشته باشید دفعه اول که گوش می کنید با اثر ارتباط بر قرار کنید . چون فضای کار یه جور خاصیه. و کار سنگینی هم هست . اما به مرور جذبش میشید و واقعا لذت می برید ازش .
arash60

پستتوسط Amir Hossein در دوشنبه 16 دی 1387, 4:13 pm

درست شد
مرسی
Amir Hossein

پستتوسط arash60 در چهارشنبه 18 دی 1387, 10:43 pm

احتملا اکثر دوستان از eric clapton آلبوم زیبای edge of darkness رو شنیدند . یادمه وقتی ما بچه بودیم پخش می شد و عجب موسیقی زیبایی داره .
اما eric یه آلبوم دیگه داره به اسم rush که کم و بیش توی همون فضا و حس و حال هست . اهنگ های فوق العده زیبایی هم داره اما اونقدر که باید شناخته شده نیست ! حتا خیلی ها این البوم رو با " لبه تاریکی" اشتباه میگرند.
پیشنهاد من اینه که حتا 1 لحضه هم توی دانلود کردن این آلبوم تردید نکنید . از اون دسته کار هاست که میشه ساعت ها و چندین بار پشت سر هم به اون گوش کرد .

اسم آلبوم : rush
سال انتشار : 1992
سبک : blues
فرمت : mp3 128 K/bs
حجم : 40 Mb
پسورد : dvspo

http://rapidshare.com/files/149275405/Eric_Clapton_Ry_Cooder_-_RUSH_soundtrack.rar
arash60

قبليبعدي

بازگشت به دانلود آلبوم های موسیقی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان